EXO TERRA Forest Bark

129,95 kr.349,95 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

EXO TERRA Forest Bark er et 100 % naturligt, biologisk nedbrydeligt krybdyrssubstrat lavet af bæredygtig træbark. Forest Bark er det ideelle dekorative substrat til fugtelskende krybdyr, padder og hvirvelløse dyr. Dens hygroskopiske egenskaber regulerer terrariets fugtighed på en naturlig måde ved at absorbere og langsomt frigive fugt. Den unikke størrelse og form af barkpartiklerne stimulerer naturlig graveadfærd, og afskrækker fårekyllinger til at gemme sig i underlaget. Granbarken tumles grundigt for at udglatte barkstykkerne og fjerne støv, og varmebehandles derefter for at reducere bakteriel forurening.

  • 100% naturlig douglasgranbark
  • Hygroskopisk, optager og afgiver let fugt
  • Perfekt til fugtelskende krybdyr, padder og hvirvelløse dyr
  • Stimulerer naturlig graveadfærd
  • Varmebehandlet og lugtabsorberende

Brugsanvisning: Fordel et lag på 3-5 cm. i bunden af terrariet. Vand eller fugt bundlaget i henhold til det nødvendige fugtighedsniveau. Brug et Exo Terra Hygrometer til at overvåge niveauet. For at øge luftfugtigheden i ventilerede terrarier eller dyr med meget høje luftfugtighedskrav, skal du placere en Exo Terra varmemåtte under terrariet. Den lille størrelse af barken øger varmeledningsevnen, selv når den efterlades tør.

Rengøring: Spotrens bundlaget dagligt, skyl underlaget i varmt vand til mellemrensning, og udskift det helt med nyt bundlag hver 8. uge eller efter behov.

Exo Terra Forest Bark fås i 2 forskellige størrelser 8,8 liter eller 26,4 liter.

Yderligere information

Vægt N/A
VÆLG STØRRELSE

4,4 l., 8,8 l., 26,4 l.